Hallberg-Rassy 29

En perle som ingen andre

Rossignol er vores mest populære båd i hele flåden. Hun er en fantastisk lille og sikker båd. Du får ikke en bedre båd, der kombinerer komfort, æstetik og sejlegenskaber til et lille crew.

Hallberg-Rassy stoppede produktionen af HR 29 i begyndelsen af 1990’erne, men næsten 600 både blev bygget i de ca. 10 år båden blev produceret. Vi har gennerenoveret vores HR 29, Rossignol,| fra stævn til hæk og givet den fuldt teakdæk. Det blev den i 2013.

Teakdækket er underlimet under højtryk, der er kommet nye gummifuger, og den blå dekorative stribe langs fribordet er malet op på ny. Vi har sandblæst undervandsskroget og malet et nyt lag epoxy og selvpolerende bundmaling. Den gode gamle Volvo Penta 2002 har fået en total overhaling og et nyt sejldrev med den nye 3 bladede foldepropel fra Volvo Penta. Ja, det er næsten blevet en helt ny båd.

Rossignol er indrettet med en enkelt agterkøje, som har en god rummelighed bådens størrelse til trods. Vi har indbygget et vindue i agterkahytten ud mod cockpittet, hvilket gør at køjen virker større og lysere. Over salonbordet har vi indbygget et skylight, som, i kombination med det lysegrå polster, giver båden et venligt og lyst udtryk. Alt dette gør, at båden virker noget større end den faktisk er. Apteringen er udført i mahogni i den traditionelle høje snedkerstandard, som Hallberg-Rassy er kendt for.

Længde8.90 m
Bredde2.83 m
Dybgang1.59 m
Displacement3 800 kg
Blykøl1 750 kg
Sejlareal med forsejl38 m² 
Motor18 PS / HP
Fart med motor6.8 knob
Diesel60 liter
Vand120 liter
Kahytter3
Køjer5

Se billeder af interiør