Om os

Inge og Jørgen på havnen i Kerteminde i 1985

Jim Søferie blev grundlagt i 1985 med ægteparret Inge og Jørgen Juhl Lorenzens kærlighed til sejllads og glæde ved den kvalitetsstærke og elegante svenske skærgårdskrydser, Hallberg-Rassy.

Fra spontant ide til en hel flåde

Firmaet startede som en spontan idé med en pudsig historie. Inge og Jørgen sejlede selv en del i deres egen Hallberg-Rassy 312, som de også lånte ud til venner og udlejede til andre . En weekend hvor solen skinnede, og de selv ville afsted i båden, var den udlejet. I det øjeblik kom idéen om endnu en båd. Grundstenen til deres drøm, om at kunne leve af deres fælles passion for sejlskibe, blev lagt.

For Jørgen og Inge er der heldigvis ikke så langt fra idé til handling. Med lige dele engagement, grundighed og stædighed sagde Jørgen farvel til en ledende stilling i energibranchen, og der blev istedet satset på den nye virksomhed: JIM Søferie.

JIM Søferie er i dag et veletableret bådudlejningsfirma med en stolt flåde. I dag har firmaet 12 sejlbåde i Kerteminde og et par eksterne sejlskibe i udlejningsprogrammet. Det har krævet en masse arbejde, men hold da op hvor har det også været sjovt!

JIM Søferie er et familiejet interessentselskab. Det betyder at Inge og Jørgen har viet deres liv til firmaet og deres hobby og arbejdsliv er smeltet sammen. Jim Søferie har altid været, og er stadig, en stor del af familiens liv, hvor 3.generation nu også er med på sidelinjen. Børn og børnebørn elsker sejlerlivet og hjælper mormor og morfar på havnen. I takt med at flåden voksede, blev det nødvendigt at ansætte fast personale. Derfor er fantastiske Fabian kommet til som fastansat i virksomheden. Du kan læse mere om holdet bag Jim Søferie.