Hvem er vi?

Jørgen Busch Lorenzen

Jørgen har en baggrund som maskinmester, ingeniør og energisynskonsulent. Han har været mange år i søværnet, sejlet i jolle og har det aller bedst bag roret. Fra han var ung, har havet og sejllads været en af hans helt store glæder. Jørgen har sejlet kapsejlads med venner, og sammen med Inge og deres to døtre har han haft mange dejlige sejlferier i hele Danmark og Den svenske skærgård.

Jørgen kender Hallberg-Rassy bådene bedre end de fleste. Han kan reparer stort set alt, er altid på udkig efter den bedste kvalitet af vedligehold og materialer og så sidder han sjældent stille.

Inge Juhl Lorenzen

Inge har en baggrund som teknisk assistent, og hun har i det hele taget et øje for design, håndværk og kvalitet. Hun blev bidt af bølgen blå, da hun mødte Jørgen og parret anskaffede sig en Hallberg Rassy 312. Inge har et fantastisk blik for helheden og overser ingen detaljer. Hun har det kølige overblik og sørger for at både skibene er sejlklare og kunderne er veltilpasse. Inge står hovedsageligt for interiøret og kundekommunikation.

Inge går højt op i detaljerne i indretning både hvad angår funktionalitet og æstetik. Hun har et drive som ingen andre og så er hun altid glad.

Fabian Østbygaard

Udover Jørgen og Inge har firmaet en fast ansat, Fabian, vores nidkære, profesionelle og altid smilende skibshåndværker. Fabian har selv sejlet og kender til livet om bord. Han og Jørgen er et fantastisk team, selvom de ofte færdiggør hinandens tanker og sætninger, så komplimenterer de to hinanden rigtig godt med lige dele nysgerrighed og vilje til at finde de absolut bedste løsninger.

Datteren Mette og svigersønnen Dag, er også med på holdet og hjælper til med vedligehold og tiltag på sociale medier. Derudover har vi et hold seje hjælpere som hyres ind i forskellige perioder af sæsonen.

Vores servicemedarbejdere, som hjælper os med slutrengøring i udlejningsæsonen, sørger for at bådene står flotte og rene, når du går ombord. Nogle gange har vi hyret unge mennesker ind til at hjælpe med udvendig vask af dækket, andre gange kan vi klare det selv. Men vi har som regel ekstra hjælp til rengøring, som vi hyrer til selve sejlsæsonen.

De sidste par år har søde og ihærdige Maria været en fast del af dreamteamet. Hun har selv sejlererfaring og kender derfor til livet ombord. Hun springer ubesværet fra båd til båd, og de er dejligt indbydende efter hendes besøg.

Med på holdet i Jim Søferie er også bådejerne. Nogle af vores både er nemlig blevet købt, ofte af stamkunder, og har altså derfor egne ejere. Bådene er stadig en del af JIM Søferies flåde og udlejes derfor på Jim Søferies vilkår og med samme betingelser som alle både i flåden. Nogle bådejere laver selv overgivelse af båden til kunderne, andre lader Jim Søferie gøre det. Du kan også blive bådejer. Læs evt. mere om vores bådejerordning.

Gutterne

Gutterne er den fælles betegnelse for en gruppe sejlervenner fra havnemiljøet i Kerteminde. De hyres ind til de store dage på året, såsom søsætning, mastesætning, polering eller til landsætning. Gutterne har hjulpet igennem mange år, og de er en helt uvurderlig flok mennesker.

.

Sejlmageren

Udover gutterne er vi glade for vores sejlmager, Henrik. Han sørger for, at vores sejl er top tunede til god sejllads. Han er også en stor hjælp, hvis der opstår skader og småreparationer eller når vi har brug for justeringer. Der er ingen opgaver, Henrik ikke kan løse, og han gør det med et stort smil. Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Henrik.