100% sejlglæde uden at eje

Hos os kommer du ud at sejle i en båd, der ikke kunne have fået en bedre behandling. Det giver rendyrket sejlglæde for hver en krone, du bruger på din sejlhobby! Det er kvalitets bådudlejning for os.

Inge & Jørgen Lorenzen

Det har altid været vores drøm at skabe de bedste rammer for gode oplevelser og sejlerferier for vores sejlglade kunder. Samtidig har vi en ambition om at give lyst til at genopdage Danmark fra søsiden i vores både år efter år.

Vi har et stort kundenetværk, som hovedsageligt består af kunder fra udlandet. Stadig flere danskere får dog øjnene op for fordelene ved at leje en båd med alle de glæder, der er i at sejle, uden at eje.

Når du lejer en båd af os, er den blevet passet og plejet på en måde, som kun de færreste bådejere har tid, overskud og know-how til. Du kommer altså ud at sejle i en båd, der ikke kunne have fået en bedre behandling. Du får rendyrket sejlglæde for hver en krone, du bruger på din sejlhobby!

Nogle af vores både har vi haft i mange år, og mange af vores stamkunder har deres yndlingsskib, som har givet dem uforglemmelige sejlminder. Vores kunder er glade for at sejle og de er glade for at leje fremfor at eje.

Læs evt. vores blogindlæg om fordele og ulemper ved at leje og eje en båd.