Kom med på holdet – bliv bådejer

Drømmer du om at eje en båd? Vil du gerne sejle i den selv? Og vil du udleje, når du ikke selv sejler?

Vi har igennem en årrække udbudt vores egne skibe til salg. Det betyder, at du kan overtage et af vores skibe, som så udlejes igennem Jim Søferie. Vi indgår en 5-årig kontrakt, som muliggør at du afbetaler en del prisen på din båd med lejeindtægter.

Bliv en del af holdet og realiser drømmen om din egen sejlbåd.

Glæden ved egen båd

Flere af vores stamkunder vender tilbage år efter år til det samme skib, og nogle af dem har så valgt at købe skibet som beskrevet ovenfor. Rent praktisk sker der det, at du køber en af vores både, og samtidig forpligter vi hinanden til at båden bliver lejet ud i Jim Søferies udlejningsprogram i fem år. Skibet bliver også afbetalt i denne periode.

Som bådejer kan du selv vælge hvilke uger i sejlsæsonen du vil holde ferie i båden, resten af udlejningssæsonen booker Jim Søferie så meget som efterspørgslen tillader.

Efter de fem år er du frit stillet til at trække dit skib ud af Jim Søferie. Flere af vores bådejere vælger dog at fortsætte med at udleje skibet i Jim Søferie.

Køb luksus på gode vilkår

Der er ingen tvivl om, at Hallberg-Rassys både er noget helt særligt. For os har bådene ramt den perfekte balance imellem sejlglæde, elegance, rummelighed, fart, luksus og det simple liv til søs. Men det er vi ikke ene om at synes. Hallberg-Rassys både er anerkendt som nogle af de aller bedste turbåde i verden. Du kan læse mere om hvorfor vi foretrækker Hallberg-Rassy.

Når du bliver bådejer hos os får du altså en båd i uovertruffen kvalitet, som der er passet godt på, og du køber den på de gode vilkår du har som bådejer i JIM Søferie.

En god behandling

Alle både der indgår i JIM Søferies udlejningsprogram, lever op til vores gode standarder og krav. Derfor er du som bådejer i JIM Søferie forpligtet på at sikre, at båden vedligeholdes og plejes, så den lever op til disse standarder.

Nogle af vores bådejere vil gerne vedligeholde båden selv og elsker vedligeholdelsesarbejdet. Andre vælger helt eller delvist at tilkøbe vedligeholdelse hos JIM Søferie. På den måde kan du selv bestemme, hvor lidt eller hvor meget arbejdet med båden skal fylde i dit liv i de fem år den er hos os.

I selve udlejningssæsonen kan du vælge selv at komme og rengøre og overgive båden. Det skal dog foregå efter Jim Søferies standarder. Du viser så selv rundt i skibet og ønsker kunderne god ferie. Du kan også vælge at Jim Søferie skal lave kundeovergivelserne. Du får altså en stor fleksibilitet og frihed samtidig med at du ejer en båd.

Den ideelle måde at købe båd på

På mange måder er vores bådejerordning en ideel måde at købe din egen båd på. Du får en stor fleksibilitet og gode vilkår for at tjene til afbetaling på båden i fem år. Svarede du ja på spørgsmålene i toppen af siden, så har vi nok den perfekte løsning til dig.

  • Økonomiske fordele, da lejeindtægter hjælper med afbetaling af båden.
  • Båden bliver behandlet professionelt & grundigt enten af dig eller os.
  • Hvis du ikke selv sejler i din båd, kan du istedet tjene penge på udlejning.
  • Din båd bliver en del af Nordeuropas mest anerkende udlejningsflåder.

Hvis du er interesseret i at blive bådejer i Jim Søferie og blive en del af holdet bag, så tag kontakt til os og hør mere om ordningen.

Læs også vores blog om overvejelser i forbindelse med eje og leje en sejlbåd.

Ejer du allerede en Hallberg-Rassy, som du gerne vil leje ud, kan læse mere her.